Onze e-bike testfietsen mogen weg aan een voordelige prijs!

Onze e-bike testfietsen mogen weg aan een voordelige prijs!

We maken plaats voor de nieuwe collectie!

Het is weer tijd om ruimte te maken voor onze nieuwste modellen! En wat betekent dat?      Onze e-bike testfietsen mogen weg aan een voordelige prijs! Dit is jouw kans om een kwaliteitsvolle e-bike aan te schaffen tegen een scherpere prijs.

Wat betekent dit voor jou?

Onze e-bike testfietsen hebben hun werk gedaan en staan nu klaar om hun weg naar een nieuwe eigenaar te vinden. Deze fietsen zijn zorgvuldig onderhouden en verkeren in goede staat.  Of je nu op zoek bent naar een comfortabele elektrische, een sportieve elektrische fiets of iets daartussenin, wij hebben het allemaal.

Kom en ontdek ze in onze winkel

Waarom zou je onze winkel bezoeken? Simpel. Bij Fietsen Kim geloven we niet alleen in verkoop, maar ook in service. Je kunt onze testfietsen uitproberen, voelen hoe ze rijden en beslissen welke fiets het beste bij je past. En dat allemaal met de garantie van topkwaliteit en na-verkoopservice. Dus waar wacht je nog op? Onze e-bike testfietsen mogen weg aan een hƩƩl interassante prijs en jij kunt daarvan profiteren.

Welke fietsen zoeken een eigenaar?

Batavus finez e-go exclusive

De Batavus Finez E-go Exclusive is een topper in zijn klasse. Gewapend met een krachtige motor en een elegant ontwerp, is deze fiets ideaal voor zowel dagelijkse ritjes als langere tochten in het weekend. De volledig geĆÆntegreerde 750Wh accu in het frame zorgt voor een strak uiterlijk en betere gewichtsverdeling, wat resulteert in een stabiele en comfortabele rit.



Batavus Altura e-go

De Batavus Altura combineert stijl met functionaliteit. Deze elektrische fiets is perfect voor al je dagelijkse ritten en weekendavonturen. Met kenmerken zoals een volledig geĆÆntegreerde accu en een robuust frame, is de Altura een betrouwbare partner voor elke fietstocht.



Cannondale mavaro neo 2

Stel je een fiets voor die zowel krachtig als stijlvol is. De Cannondale Mavaro Neo 2 biedt precies dat. Een topklasse elektrische fiets die perfect is voor stedelijke omgevingen en lange ritten door de natuur. De Mavaro Neo 2 is ontworpen met comfort en prestaties in gedachten, waardoor het een geweldige keuze is voor elke fietsliefhebber.



Kom langs en ontdek onze aanbiedingen

Met de feestdagen in aantocht is dit het perfecte moment om jezelf of een geliefde te trakteren op een nieuwe e-bike. Vergeet niet, onze e-bike testfietsen mogen weg aan een topprijs. Mis deze kans niet en maak vandaag nog een afspraak bij Fietsen Kim. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte fiets te vinden.

Contacteer ons op:

  • Telefoon: +32 (0)14 61 84 00
  • E-mail: info@fietsenkim.be
  • Website: Fietsen Kim
  • Adres: Kerkstraat 6, 2350 Vosselaar

Bij Fietsen Kim draait alles om fietsplezier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.