Actie op laatste stuks: OP = OP

Actie op laatste stuks: OP = OP

25% korting + gratis pedalen, op geselecteerde fietsen

We hebben een geweldige aanbieding die je niet wilt missen: een actie op laatste stuks! Dit betekent dat je nu kunt profiteren van kortingen op enkele fietsen in ons assortiment, waaronder de Cannondale Scalpel, Cannondale Trail SL 2, 3 en 4 en de Cannondale CAAD 13. Met 25% korting en gratis pedalen, krijg je niet alleen een fiets van topkwaliteit, maar ook extra voordelen.

Deze aanbieding geldt enkel op de fietsen die nog op voorraad zijn. Zodra deze fietsen zijn uitverkocht, zijn de kortingen niet meer beschikbaar. De boodschap is dan ook: wees er snel bij, want op = op!

Welke fietsen komen in aanmerking voor deze actie?

Cannondale Scalpel

De Cannondale Scalpel is een meesterwerk van techniek. Deze fiets is ontworpen om de zwaarste parcoursen te domineren en jouw favoriete trails met gemak aan te kunnen. Met verbeterde vering, agressievere geometrie en een capabelere specificatie, is deze fiets klaar voor elk avontuur.



Cannondale Trail SL

De Cannondale Trail SL-series bieden veelzijdigheid en prestaties voor elke fietser. Of je nu kiest voor de SL 2, 3 of 4, je krijgt altijd een fiets die klaar is voor avontuur, met een lichtgewicht frame en componenten van topkwaliteit.



Cannondale CAAD 13

Voor degenen die graag wind in hun haren voelen zonder hun portemonnee leeg te schudden, is de aluminium Cannondale CAAD 13 een absolute topkeuze. Door zijn lichtgewicht frame en aerodynamische ontwerp biedt deze fiets snelheid en wendbaarheid, zonder in te boeten op comfort.



Kom langs in onze winkel en mis deze kans niet!

Deze actie is een unieke kans om een topkwaliteitsfiets te bemachtigen tegen een voordelige prijs. Wacht niet te lang, want op = op! Bezoek ons in de winkel of neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie.

Fietsen Kim

  • Adres: Kerkstraat 6, 2350 Vosselaar
  • Telefoon: +32 (0)14 61 84 00
  • E-mail: info@fietsenkim.be
  • Website: Fietsen Kim

We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte fiets te vinden!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.